Kylling med chili og kokosmelk

Denne kyllingretten er helt perfekt å justere styrken etter gjestenes ønske.

Til 4 personer - trenger du:

  • 3 stk kyllingfilet
  • 1 ss karri
  • 1 ts malt paprika
  • Salt og pepper

 

  • Ris kokes etter anvisning på pakken.

Grønnsaker:

  • Hvitløk
  • Chili
  • Rød løk
  • Gulrot
  • Kålrot
  • Snittbønner
  • Minimais

 

Saus:

  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ss maizena rørt ut i 4 ss vann
  • Saft fra 1 lime
  • Smak til med soyasaus, salt og pepper

 

Hakk kyllingen i biter og bland i krydderet.

 

La kyllingen hvile i kjøleskapet mens grønnsakene kuttes.



 

Ha olje i en wok og stek kylling, hvitløk og chili til det er gyllent.



 

Tilsett kokosmelk, maizena rørt ut i vann og grønnsakene.

Kok til sausen tykner og grønnsakene er passe møre.

Tilsett presset lime.

Smak til med salt, pepper og soyasaus.





Litt finhakket koriander rett før servering. (kan sløyfes)



Serveres med kokt ris.





 

Velbekomme!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lailasinside

lailasinside

41, Ringsaker

Jeg er ei Stavangerjente som har bosatt meg på en gård i Hedmark sammen med mannen min Gunnar og tenåringssønnen Daniel :-) Kommer til å skrive mest om mat og drikke. Helst matauke da det er det som interesserer mest i tillegg til naturopplevelser. Innimellom dukker det helt sikkert også opp en del annet tull og tøys ;-D Tusen hjertelig takk til dere som leser bloggen min! <3

http://matbloggsentralen.no/wp-content/uploads/2011/07/matbloggsentralen_logo1.png

Kategorier

Arkiv

hits