Spanske kjøttboller i sint tomatsaus

Nok en veldig enkel og rimelig rett som er utrolig rask å lage.

Styrken i tomatsausen velger man selv etter smak. Oppskriften her viser den styrken vi liker og vi synes at chilien skal gi sting, men ikke brenne tungen av.

Du trenger:

  • 1 pk spanske kjøttboller
  • 1 hvitløk
  • 2 sjalottløk
  • 2 små røde thai-chili
  • 2 pk knuste tomater
  • 2 dl kokoskrem (kan erstattes av fløte)

Finhakk hvitløk, sjalottløk og chili.

Fres dem litt i woken og tilsett tomatene.

Kok opp og la koke noen minutter.

Tilsett kokoskrem (evt. fløte). Dette er for at tomatsausen ikke skal være for rasende sint. ;-)

Ha i kjøttbollene og la dem bli varme.


 

Imens kan du lage en salat som her:

Hjertesalat (som for anledningen er hentet fra egen hage), ruccola, cherrytomater, rødløk og fetaost.

 

Serveres med kokt ris.

 

Velbekomme!


 

2 kommentarer

Julie Henriksen

06.10.2017 kl.10:34

Haha! Sinna tomatsaus! Det må prøves!

Må man i asiabutikken for å finne slike thai-chilis, og hvor små er de?

lailasinside

09.10.2017 kl.10:15

Julie Henriksen: Jeg har funnet små (ca 1,5 - 2 cm) chili på Kiwi, men billigst er de på asiatiske butikker ;-)

Skriv en ny kommentar

lailasinside

lailasinside

41, Ringsaker

Jeg er ei Stavangerjente som har bosatt meg på en gård i Hedmark sammen med mannen min Gunnar og tenåringssønnen Daniel :-) Kommer til å skrive mest om mat og drikke. Helst matauke da det er det som interesserer mest i tillegg til naturopplevelser. Innimellom dukker det helt sikkert også opp en del annet tull og tøys ;-D Tusen hjertelig takk til dere som leser bloggen min! <3

http://matbloggsentralen.no/wp-content/uploads/2011/07/matbloggsentralen_logo1.png

Kategorier

Arkiv

hits