Spanske kjøttboller i sint tomatsaus

Nok en veldig enkel og rimelig rett som er utrolig rask å lage.

Styrken i tomatsausen velger man selv etter smak. Oppskriften her viser den styrken vi liker og vi synes at chilien skal gi sting, men ikke brenne tungen av.

Du trenger:

  • 1 pk spanske kjøttboller
  • 1 hvitløk
  • 2 sjalottløk
  • 2 små røde thai-chili
  • 2 pk knuste tomater
  • 2 dl kokoskrem (kan erstattes av fløte)

Finhakk hvitløk, sjalottløk og chili.

Fres dem litt i woken og tilsett tomatene.

Kok opp og la koke noen minutter.

Tilsett kokoskrem (evt. fløte). Dette er for at tomatsausen ikke skal være for rasende sint. ;-)

Ha i kjøttbollene og la dem bli varme.


 

Imens kan du lage en salat som her:

Hjertesalat (som for anledningen er hentet fra egen hage), ruccola, cherrytomater, rødløk og fetaost.

 

Serveres med kokt ris.

 

Velbekomme!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lailasinside

lailasinside

40, Ringsaker

Jeg er ei Stavangerjente som har bosatt meg på en gård i Hedmark sammen med mannen min Gunnar og tenåringssønnen Daniel :-) Kommer til å skrive mest om mat og drikke. Helst matauke da det er det som interesserer mest i tillegg til naturopplevelser. Innimellom dukker det helt sikkert også opp en del annet tull og tøys ;-D Tusen hjertelig takk til dere som leser bloggen min! <3

http://matbloggsentralen.no/wp-content/uploads/2011/07/matbloggsentralen_logo1.png

Kategorier

Arkiv

hits